вибір каналів підвищення знань – Освіта.UA

[ad_1]

Готуйтеся до NMT у Telegram: добірка каналів, які дозволять вам розширити свої знання

Рекомендуємо Telegram-канали для ефективної підготовки до ЗНО

Підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання, яке зараз проходить у вид загальнонаціональний багатопредметний тест це тривалий і досить складний процес, який вимагає систематичної роботи, відновлення знань і значного засвоєння нової інформації.

Полегшити цю незручну процедуру допоможуть корисні Telegram-канали, які допоможуть вам регулярно вивчати нове та тренуватися здавати іспити з різних предметів.

У цій статті ми публікуємо добірку найкращих освітніх телеграм-каналів, які стануть у нагоді тим, хто планує незабаром здавати ЗНО/НМТ.

ЗНОВУ. Усе про НМТ/ЗНО

ZNOUA – освітня компанія, яка має велику місію: надати кожній дитині в Україні можливість вступити до омріяного університету, змінивши тим самим своє майбутнє на краще.

Канал допоможе у підготовці до ЗНО/НМТ. Тут ви знайдете багато тестів, корисних схем, мемів та цікавих статей, які покращать запам’ятовування матеріалу.

ТУРБО НОМЕР

Це канал для учасників ЗНО/НМТ. Тут ви знайдете вебінари, тести, пояснення, корисні файли та лайфхаки для підготовки з усіх предметів.

Проект також має дочірні Telegram-канали, що спеціалізуються на тестуванні окремих тем:

ЗНОХАБ

Ця онлайн-школа готує учнів до ЗНО/НМТ з найважливіших предметів і має кілька тематичних каналів для підготовки до іспитів:

Власниця каналу склала випускний іспит з української мови та літератури на 199,5 балів, а тепер ділиться з абітурієнтами корисною інформацією та тестами.

Авторка каналу навчається в КПІ та розповідає про лайфхаки під час підготовки до ЗНО з математики. Ви також можете знайти тести на цьому каналі Telegram і розширити свої знання.

Цей Telegram-канал допоможе вам розширити свої знання з історії України та потренуватися складати іспити.

Тут ви знайдете ненудну англійську. На каналі ви можете поспілкуватися з викладачем та іншими кандидатами, відпрацювати свої навички завдяки тестам та поглибити знання.

Власник каналу багато років готує кандидатів і ділиться корисною інформацією про ЗНО з біології.

Цей ресурс допоможе вам скласти іспит з географії. На каналі можна знайти цікаві та корисні факти на задану тему та пройти тести.

Артур Пройдаков

Це Telegram-канал найкращого вчителя України 2021 року Артура Пройдакова, який викладає українську мову та літературу.

Тут ви знайдете все про українську мову та літературу: докладний конспект і пояснення до контрольних робіт, перелік типових помилок, корисні прийоми під час підготовки до іспитів.

МАТЕМАТИЧНО

Це освітній ресурс, створений командою передових викладачів і математиків, які мають великий досвід підготовки учнів до ЗНО/НМТ та інших важливих іспитів.

На каналі доступні безкоштовні та якісні навчальні матеріали, завдання, тести та консультації, які допоможуть ефективно підготуватися до іспиту з математики.

Вступ.ОСВІТА.UA

Популярний Telegram-канал з цінною та найнеобхіднішою інформацією про особливості набірної кампанії до ВНЗ та підготовки до ЗНО.

Автори каналу надають актуальну інформацію про всі етапи реєстрації, подачі документів та вступних іспитів до ВНЗ.

На каналі розміщені матеріали з підготовки до іспиту NMT та поради щодо складання іспиту.

Додамо, що в Telegram також можна знайти ботів, які допомагають підготуватися до ЗНО/НМТ. Так, чат-боти працюють разом математики, історії України, українська мова та література. Щодня надсилають завдання для підготовки до національного мультитесту. Бот відразу сповістить вас про правильність відповіді, також він вміє вибірково надсилати важкі завдання для покращення матеріалу і навпаки, надсилає менш легкі завдання.

ГОТУЙТЕСЯ ДО NMT ONLINE



[ad_2]
Надано з: Освіта UA