де знайти інформацію – Освіта.UA

[ad_1]

Університетські курси: де знайти інформацію

Vstup.OSVITA.UA – сайт, який дозволяє шукати інформацію про освітні програми професійного молодшого бакалавра

Для зручного пошуку спеціальностей та умов вступу до ВНЗ України абітурієнти можуть скористатися сайтом Інформаційної системи Вступ.ОСВІТА.UA.

На сайті розміщена інформація про всі діючі університети України, а також навчальні програми, які приймають на професійну молодшу бакалавру. Інформація містить дані про конкурсну тематику, умови навчання, розміри ліцензій, обсяги державних закупівель тощо.

Використовуючи сервіс пошуку спеціальностей ПТУ, користувачі можуть знайти спеціальності за певними параметрами. Зокрема, сайт дозволяє здійснювати пошук спеціальностей за місцезнаходженням навчального закладу, формою навчання та іншими параметрами.

Крім того, з метою забезпечення прозорості набірної кампанії та оперативного інформування учасників та їх батьків про конкурсну ситуацію, рейтингові списки учасників оприлюднюються на сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» у профілі кожного навчального закладу. установа.

Списки оцінок оприлюднюються за кожною спеціальністю окремо в період подачі заяв на вступ до ПТУ та набору кандидатів.

У рейтингових списках зазначаються конкурсні бали, результати вступних випробувань та інша інформація, необхідна для повного інформування зацікавлених осіб про хід відбіркової кампанії.

ШУКАЙТЕ СПЕЦІАЛІЗАЦІЮ. МОЛЬ. СТУПІНЬ БАКАЛАВРА

Інформація про умови вступу та списки балів за всіма напрямами підготовки доступна онлайн в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО).

Приєднуйтесь до каналу, щоб отримувати оперативну інформацію щодо стартової кампанії Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram або на сайтах Учасник та Освіта.ua у Facebook.



[ad_2]
Надано з: Освіта UA